...

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

Zien we jou binnenkort?

Wij zijn Community Center Mijehof

Dé plek waar gezelligheid centraal staat voor jong en oud.

Community Center Mijehof is een samenkom plek in Holendrecht, Amsterdam Zuidoost. Iedereen in de omgeving van Amsterdam Zuidoost is dagelijks welkom om samen met de community gezelligheid te creëren. Leuke en uitdagende activiteiten worden afgewisseld met gezellige bijeenkomsten. Meestal gratis en soms tegen een kleine onkostenvergoeding. Op deze manier ontwikkelen we samen met de hele buurt een plek waar jong en oud samen kunnen komen om gezelligheid te creëren.
Gezelligheid betekent samen zijn, samen lachen en samen kletsen. Maar ook eventuele problemen bespreken we met elkaar, om zo samen naar oplossingen te zoeken. Gezelligheid staat centraal en zo helpen we elkaar, samen met de hele community, om een goede leefomgeving te creëren in onze buurt.

De opening van
Community Center Mijehof

Stichting Carabic

"Werken vanuit de community"

Community Center Mijehof wordt samen met een grote groep onmisbare vrijwilligers beheerd door stichting Carabic, wie zich inzetten voor het vergroten van de sociale cohesie in Amsterdam Zuidoost. Dit doen we door zelf veel actief te zijn in de omgeving en veel in contact te komen met de bewoners. Zo weten we niet alleen goed wat er speelt in het dagelijkse leven, maar zo weten we ook hoe we de jongeren en senioren echt kunnen helpen. Community Center Mijehof is dé plek waar dit mogelijk gemaakt kan worden.

Het team

Wie zal je veel tegenkomen bij Community Center Mijehof?

Heb jij ons al ontmoet? Wij zijn het team dat zich dagelijks inzet om van Community Center Mijehof een succes te maken. Een succes is voor ons een plek waar jong en oud samenkomt om echte gezelligheid te creëren, maar ook een plek waar iedereen dagelijks gewoon binnen kan komen wandelen.

Maureen Hubbard

Dylan Lennox Bakker

Leila Azzam

15+ jaar actief in Amsterdam Zuidoost

Wist jij al dat stichting Carabic al meer dan 15 jaar bezig is om allerlei leuke activiteiten en evenementen in de buurt te organiseren? Hierdoor zal je merken dat ook binnen Community Center Mijehof alles tot in de puntjes goed geregeld is.

10+ wekelijkse activiteiten

Binnen Community Center Mijehof worden wekelijks meerdere activiteiten georganiseerd. Alle activiteiten zijn voor jong & oud en voor man & vrouw. Iedereen is dus welkom bij onze gratis activiteiten.

Activiteiten

Benieuwd naar wat Community Center Mijehof voor jou te bieden heeft?

Dagelijks worden er bij Community Center Mijehof verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Voor jong en oud zijn er veel verschillende mogelijkheden om zich te vermaken. Het leuke is dat je tijdens de activiteiten veel nieuwe mensen kan ontmoeten en samen echte gezelligheid creëert.

Computerinloop

Computer inloop

De computer inloop lessen zijn natuurlijk niet alleen voor vragen over jouw computer of laptop.....

Buurtteams inloop

Elke woensdagochtend, tussen 09:00 en 12:00, opent Community Center Mijehof haar deuren voor jou en....

Unlimited Inspired (Dansles)

Elke maandag en vrijdag 17:00-19:00, verwelkomen we jou en andere enthousiaste kids van 12-16 jaar....

Mydance (Dansles)

Op zoek naar een betoverende danservaring voor je kinderen tussen 7 en 11 jaar? Zoek....
Zaalverhuur

De ideale plek voor jouw eigen event

Wanneer je op zoek bent naar een sfeervolle plek midden in de wijk, dan vind je deze wellicht dichterbij dan verwacht. Community Center Mijehof maakt het mogelijk om tijdens de uren wanneer de zalen niet in gebruik zijn, deze te verhuren aan jou. Ben je van plan een leerzame workshop te geven, een (zakelijke) bijeenkomst of een gezellige borrel, vraag dan eens naar de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.