...

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

Tai Chi Tao

Elke maandag van 10:00-11:00 is er vanaf heden meditatieve Tai Chi Tao gegeven door een gecertificeerde docent. In Tai Chi Tao gaat het om gezondheid, welzijn en vooral ontspanning. Het zijn ronde, zachte vormen, toepasbaar voor iedereen ongeacht leeftijd of beperkingen omdat je beweegt naar wat jouw lichaam aankan. We trainen geen spieren, conditie of uithoudingsvermogen, maar werken met de energiestromen in het lichaam. De oefeningen worden als zeer prettig en ontspannend ervaren en zorgen voor een zowel mentale als fysieke balans.

Over de docent: Wendy-Joyce Meijer

Qi Gong docente in Tai Chi Tao en Tai Chi Choice.
Al bijna 20 jaar verdiep ik me in lichaamswerk, van de Yang-kant van vechtsport naar de Yin-kant van Tai Chi Tao, verder naar Lindy Hop dansen en terug naar Tai Chi Choice. Recentelijk heb ik ook de visie op lichaamswerk vanuit Zijnsoriëntatie omarmd. Ik ervaar steeds meer de waarde van lichaamswerk in al zijn vormen – het landen uit je hoofd en in je lichaam, het voelen en luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft, en dienstbaar zijn aan jezelf. Mijn reis begon echt met Tai Chi Tao, waarbij de principes vanaf dag één resoneerden. De acceptatie van het moment en het niet competitieve aspect zijn voor mij een verademing geweest. Mijn Qi Gong-lessen zijn nu een mix van verschillende disciplines, gekleurd met de filosofie van Tai Chi Choice en de taal van Zijnsoriëntatie, met soms invloeden uit de vechtsport of danswereld.

Kom gezellig langs, aanmelden is niet nodig.

Delen:

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.