...

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

Computer inloop

Elke donderdag van 10 tot 12

Computer inloop lessen

Alle digitale ontwikkelingen kunnen best een grote uitdaging zijn. Hoe zet je data over op jouw nieuwe telefoon? Hoe werkt videobellen? Hoe kan je snel en makkelijk vanaf jouw telefoon mailen? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen waar veel mensen in de buurt dagelijks mee te maken hebben. Tijdens de computer inloop lessen, verzorgd door Cybersoek, kan jij wanneer het jou uitkomt binnen komen lopen met al jouw vragen. Je wordt dan door een van de behulpzame begeleiders geholpen om al jouw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Computerinloop
Antwoord op al jouw vragen

Wat kan je verwachten?

Het kan best lastig zijn om up to date te blijven over alle nieuwe digitale ontwikkelingen. Elk jaar worden er wel weer nieuwe telefoons, tablets en laptops uitgebracht en er zijn steeds meer verschillende merken die net even wat anders werken. Tijdens de computer inloop lessen in Community Center Mijehof, zitten de experts van Cybersoek klaar om jou te helpen met al jouw vragen en/of problemen omtrent jouw digitale apparaten. Dus heb je moeite met bepaalde functies op jouw telefoon, tablet of computer? Of wil je advies bij het aanschaffen van een nieuw digitaal apparaat? Kom dan lang bij de computer inloop lessen. Al jouw vragen of problemen lossen we samen op.

Handige informatie

Hoe kan je meedoen?

De computer inloop lessen zijn natuurlijk niet alleen voor vragen over jouw computer of laptop. Je kan er terecht met al jouw vragen en/of problemen met betrekking tot digitale middelen zoals telefoons, tablets en computers. Op elke donderdag tussen 10:00 en 12:00 kan iedereen binnen komen lopen op het moment wanneer het voor jou het beste uitkomt. Aanmelden is dus niet nodig. De computer inloop lessen zijn altijd helemaal gratis! Elke donderdag 10:00 – 12:00.

Computerinloop

Computer inloop

De computer inloop lessen zijn natuurlijk niet alleen voor vragen over jouw computer of laptop.....

Kom gezellig langs, aanmelden is niet nodig.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden voor de computer inloop lessen?

Aanmelden voor de computer inloop lessen is niet nodig. De computer inloop lessen vinden plaats op elke donderdag van 10:00 tot 12:00. Tussen 10:00 en 12:00 kan jij zelf bepalen wanneer je binnen komt lopen. Een van de cybersoek experts staat je vervolgens te hulp.

Kosten de computer inloop lessen geld?

Nee, de computer inlooplessen zijn helemaal gratis!

Voor wie zijn de computer inloop lessen te volgen?

De computer inloop lessen zijn te volgen voor iedereen uit de buurt. Dus dat betekend voor jong en oud. Alle vragen zijn dus welkom. Twijfel dus vooral niet of jouw vraag te simpel of te moeilijk is, tijdens de computer inloop lessen worden alle vragen beantwoord en opgelost.

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.