Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

Bingo

Elke eerste zondag van de maand

Compleet verzorgde bingo avond voor de hele familie

Kom gezellig met de hele familie langs voor een spannend spelletje Bingo! Elke eerste zondag van de maand vanaf 6 uur wordt er bij Community Center Mijehof een compleet verzorgde bingo avond georganiseerd. Compleet verzorgd betekent natuurlijk met een lekker hapje en drankje. 

 

De Bingoavonden zijn voor jong en oud en daar zijn de prijzen dan ook naar. Win te gekke prijzen waar je altijd wel iets mee kan. Naast het winnen van prijzen, zal je merken dat het een zeer gezellige avond is gebleken.

Bingo is prijzen winnen en samen lachen

Wat kan je verwachten?

Bingo is een echt familiespel, we spelen bingo het liefste met zoveel mogelijk mensen. Bingo kan dan ook gespeeld worden door jong en oud. De spelregels zijn simpel: 

 

‘’Iedere speler heeft een eigen bingokaart. De bingo spelleider trekt een balletje uit de bingomolen waar een getal op staat en roept dit getal luid en duidelijk om. De spelers zoeken dit getal op hun bingokaart en markeren dit. De speler die als eerst een volle speelkaart heeft, wint één van de prijzen op de tafel.’’

 

Naast dat het spel leuk is om mooie prijzen te winnen, staat bingo garant voor gezelligheid en stiekem ook wat competitiviteit. Samen lachen, kletsen en strijden om prijzen, zal zorgen voor een gezellige avond vol vermaak.

Handige informatie

Hoe kan je meedoen?

Iedereen is welkom op de Bingo avonden. Kom dus gerust met de hele familie of met je vrienden en kennissen. Aanmelden is niet nodig. Vanaf 18:00 kan iedereen rustig binnen komen lopen en het gewenste aantal Bingokaarten kopen. Een bingokaart kost 1 euro. Hapjes en drankjes zijn inclusief.

De Bingo avonden zullen op de volgende data plaatsvinden in Community Center Mijehof:

Bingo

Iedereen is welkom op de Bingo avonden. Kom dus gerust met de hele familie of....

Kom gezellig langs, aanmelden is niet nodig.

Bingo

Iedereen is welkom op de Bingo avonden. Kom dus gerust met de hele familie of....

Kom gezellig langs, aanmelden is niet nodig.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden voor de bingo avond?

Het is niet nodig om je aan te melden voor de bingo avond bij Community Center Mijehof. Vanaf 18:00 is het mogelijk om gewoon binnen te komen lopen en een bingokaart te halen. Kom met zoveel mogelijk mensen voor een extra gezellige avond!

Hoeveel kost het om mee te doen aan bingo?

Om mee te doen met bingo heb je minimaal één bingokaart nodig. Een bingokaart kost slechts 1 euro. Het is ook mogelijk om meerdere bingokaarten te kopen zodat je meer kans maakt op een van de prijzen.

Voor wie is de bingo avond?

De bingo avond bij Community Center Mijehof is voor iedereen in de buurt. Kom dus langs met al je vrienden, op & oma, ouders of kinderen en de rest van je familie.

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.