Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

Buurtteams inloop

Ontdek een warm welkom in het hart van Amsterdam Zuidoost! Elke woensdagochtend, tussen 09:00 en 12:00, opent Community Center Mijehof haar deuren voor jou en je buurtgenoten. De inloop van buurtteams Amsterdam Zuidoost biedt een waardevolle gelegenheid om samen te komen, elkaar te ontmoeten en ondersteuning te vinden in een gastvrije en vertrouwde omgeving.

Of je nu vragen hebt over welzijn, op zoek bent naar advies over zorgzaken, of gewoon behoefte hebt aan een gezellig praatje, onze toegewijde buurtteams staan klaar om jou te helpen. Samen streven we naar een sterkere en hechtere gemeenschap in Amsterdam Zuidoost, waar iedereen zich gehoord en ondersteund voelt.

Dus kom langs, deel jouw verhaal en maak deel uit van iets bijzonders. Samen kunnen we bouwen aan een betere toekomst voor onze buurt. Tot ziens in Community Center Mijehof op woensdagochtend!

Kom gezellig langs, aanmelden is niet nodig.

Delen:

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.