...

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

Mijehof Comedy Night

Lachen gieren en brullen

Tweede editie van Comedy Night!

Op 29 maart is het zover: de tweede editie van Mijehof Open Mic Night: Comedy, van 19:00 tot 21:00 uur! 🎤🤣

Na het overweldigende succes van de eerste editie, is De Mijehof Open Mic: Night terug van weggeweest! Bereid je voor op een avond vol lachsalvo’s, want een selectie van tien getalenteerde comedians staat te popelen om het publiek te entertainen en de lachspieren flink te laten werken. Van hilarische stand-up acts tot scherpe improvisatie, deze avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol humor en gezelligheid. Dus kom langs en laat je meevoeren in de wereld van comedy tijdens De Mijehof Open Mic: Night!

Creëer een band met elkaar

Wat kan je verwachten?

De Mijehof Open Mic Night biedt een podium dat door de buurt, voor de buurt is gecreëerd en dat alles kan zijn wat het publiek verlangt. Het is een veelzijdige avond waarbij woordkunstenaars het podium kunnen delen met de grappigste comedians, en waar diverse muziekstijlen, van Jazz tot R&B en Rock, de buurt kunnen bekoren. Het is een gelegenheid waar de buurt samenkomt en geniet van een afwisselende avond vol entertainment die voldoet aan de behoeften en wensen van de gemeenschap.

Handige informatie

Hoe kan je meedoen?

Iedereen is welkom bij de Comedy Night! Kom dus gerust met de hele familie of met je vrienden en kennissen. 

3e Mijehof Open Mic Night: Comedy

Maak je klaar voor een avond vol lachen bij de 3e Mijehof Open Mic Night: Comedy op 28 juni van 19:00 tot 21:00! Deze keer met de hilarische Rachid Larouz....

Veelgestelde vragen

Is aanmelden voor de Mijehof Comedy Night?

Ja, aanmelden kan via deze link.

Kost de Mijehof Comedy Night geld?

Ja, een kaartje kost slechts €6,20.

Voor wie is de Mijehof Comedy Night?

De Comedy Night is voor iedereen!

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.