Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

Community Ontbijt

Kom je ook?

Community ontbijt

Iedere maandagochtend nodigen we je uit om deel te nemen aan onze Community Ontbijt Ochtend, van 09:00 tot 11:00 uur. Voor slechts 2 euro geniet je van een heerlijk en compleet ontbijt, bereid met liefde en zorg. Maar dat is nog niet alles! Tijdens het ontbijt krijg je ook de kans om écht de community te leren kennen.

Creëer een band met elkaar

Wat kan je verwachten?

Samen aan tafel zitten, delen en verhalen uitwisselen creëert een band die verder gaat dan alleen eten. Het is een moment om te luisteren, te praten en nieuwe vrienden te maken. Ontdek de diversiteit en warmte van onze buurt, terwijl je geniet van een voedzaam ontbijt dat je dag met positieve energie zal vullen.

 

Dus schuif aan bij onze gezellige tafel en laat je verwelkomen door de hartelijke sfeer van onze community. We kijken er naar uit om je te ontmoeten en samen de week goed te beginnen. Tot maandagochtend!

Handige informatie

Hoe kan je meedoen?

Iedereen is welkom bij het Community Ontbijt. Kom dus gerust met de hele familie of met je vrienden en kennissen. Aanmelden is niet nodig. 

Veelgestelde vragen

Is aanmelden voor het Community ontbijt nodig?

Het is niet nodig om je aan te melden voor het ontbijt bij Community Center Mijehof. Iedere maandagochtend van 09:00 tot 11:00 is het mogelijk om gewoon binnen te komen lopen.

Kost het Community ontbijt geld?

Ja, voor slechts 2 euro geniet je van een heerlijk en compleet ontbijt, bereid met liefde en zorg!

Voor wie is het Community ontbijt?

Het Community ontbijt is voor iedereen!

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.