...

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

Workshops Spoken Word by Sydney Lowell

Meld je aan voor onze inspirerende workshop Spoken Word, waar we je de kunst van het voordragen van gesproken woord bijbrengen en je helpen bij het creëren van krachtige en expressieve monologen en gedichten.

Of je nu een ervaren performer bent of nieuw bent in de wereld van Spoken Word, onze workshop biedt een stimulerende omgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en je creatieve stem kunt laten horen.

DATA:
Zaterdag
21 September
28 September
5 Oktober
12 Oktober
19 Oktober
26 Oktober

TIJD:
11:00-13:00

OVER DE COACH:
Een creatieve geest, geboren als Sydney Lowell, vertelt ze met haar ritmische woordkunst verhalen die doen bewegen. Soms kritisch, soms sensueel, soms introvert, soms ‘extra’ – altijd soulful. De Amsterdamse is actief als dichter, stemacteur, host, docent en cultureel producent.

Voor de manifestatie van de ziel, voor verbinding, en als een oproep tot liefde en introspectie, is Sydney Lowell een een dichter uit noodzaak. Ze ziet haar poëzie niet alleen als reflectie van zichzelf, maar ook als verlengstuk; een verlengstuk dat haar in staat stelt boodschappen te delen met anderen. Elke voordracht is een poging tot toenadering, en een energetische uitwisseling met haar publiek.

Sydney Lowell heeft op verschillende nationale en internationale podia gestaan. Ook is ze medeoprichter & producent van cultureel platform We The People en online spoken word productie 2PHRASE.

Aanmelden
Delen:

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.