Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

Workshops Producer by Mr Jetfly

Wil je leren hoe je een track tot in de puntjes kunt finetunen voor een optimale geluidskwaliteit? Ontdek dan onze gloednieuwe workshop Mixing & Mastering.

Gedurende 6 weken dompelen we je onder in de essentiële aspecten van het mixen en masteren van muziek. Je leert hoe je alle geluiden in je track perfect op elkaar kunt afstemmen door gebruik te maken van EQ, panning, compressie en galm, en hoe je deze elementen in harmonie brengt voor een gebalanceerd resultaat. Daarnaast krijg je inzicht in wat mastering precies inhoudt en leer je welke mogelijkheden er zijn, en welke niet. Ons doel is dat je na afloop van de workshop in staat bent om zelfstandig de eindresultaten van je tracks aanzienlijk te verbeteren.

DATA:
21 September
28 September,
5 Oktober
12 Oktober
19 Oktober
 26 Oktober

TIJD:
14:00-16:00

Marlon Francis a.k.a. Mr. Jetfly is een ervaren muzikant in vele genres en draagt met trots zijn Surinaamse roots in zijn werk. Zijn bijdrage aan de Surinaamse supersterren ‘La Rouge’ en ‘Kenny B’ moet zeker vermeld worden samen met zijn uitverkochte 4TheCulture concerten ter ere van de onafhankelijkheid van Suriname.

Aanmelden
Delen:

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.