...

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

Unlimited Inspired (Dansles)

Op zoek naar een geweldige manier om jezelf uit te drukken, plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken? Dat kan! Elke maandag en vrijdag verwelkomen we jou en andere enthousiaste kids van 12-16 jaar bij Unlimited Inspired voor een onvergetelijke danservaring. Onze getalenteerde instructeurs staan klaar om je de nieuwste moves te leren, van hiphop tot kawina en amapiano, en alles daartussenin.

Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon nieuwsgierig naar dansen, iedereen is welkom om deel te nemen en samen met ons te groeien. Ontdek je innerlijke danser en laat je inspireren terwijl we de wereld van muziek en beweging verkennen.

Dus trek je dansschoenen aan en sluit je aan bij onze bruisende gemeenschap van jonge dansliefhebbers. We zien je graag elke maandag en vrijdag van 17:00-19:00 uur voor een swingende tijd vol plezier en passie!

Kom gezellig langs, aanmelden is niet nodig.

Delen:

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.