...

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

Mydance (Dansles)

Op zoek naar een betoverende danservaring voor je kinderen tussen 7 en 11 jaar? Zoek niet verder! 🩰💃Iedere dinsdagmiddag, van 15:00 tot 17:00 uur, vindt ons Mydance dansproject plaats. Hier krijgen kinderen de kans om betoverende balletlessen te volgen, geleid door de getalenteerde Ilse van La Parra. Maar dat is niet alles!

Mydance is een uniek dansconcept dat een smeltkroes biedt van ballet (klassiek & modern), dansexpressie en turnelementen. Laat je kinderen hun passie voor dans ontdekken terwijl ze elegantie, balans, en zelfexpressie ontwikkelen. Onze wekelijkse balletlessen zullen hun creativiteit stimuleren en hen helpen groeien in een ondersteunende en inspirerende omgeving.

Dus, kom langs en laat je kinderen de magie van dans ervaren! Het Mydance dansproject is de perfecte gelegenheid om hun liefde voor dans te cultiveren en nieuwe vriendschappen te sluiten. Schrijf je vandaag nog in en geef je kinderen de kans om te schitteren op het podium van Mijehof. 💫🩰

Aanmelden
Delen:

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.