...

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

Care4Street – Huiswerkbegeleiding

Welkom bij Care4Street, waar we samen werken aan een veelbelovende toekomst voor jongeren! Elke dinsdag bieden we huiswerkbegeleiding van 17:00 tot 20:00 uur, van groep 8 tot hogeschoolniveau, om te zorgen dat jouw academische reis soepel verloopt. Op zondagen, van 12:00 tot 20:00 uur, verwelkomen we je voor een middag vol sport en spel (tot 14:00 uur) en recreatie met activiteiten zoals PlayStation-gaming en tafelvoetbal.

Care4Street en Carabic bundelen hun krachten om jongeren in onze gemeenschap te ondersteunen, te begeleiden en te helpen groeien. Samen creëren we een omgeving waarin jouw talenten kunnen gedijen en waarin we samen bouwen aan een betere toekomst. Ontdek hoe we je kunnen ondersteunen en deel kunt uitmaken van onze inspirerende gemeenschap. Bij Care4Street gaat het niet alleen om onderwijs en recreatie, het gaat om jouw toekomst!

Kom gezellig langs, aanmelden is niet nodig.

Delen:

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.