...

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

BuurtborrelPLUS – ZinG Koor meezingavond

In het hart van Holendrecht bloeit een gemeenschapsinitiatief genaamd de BuurtborrelPLUS. Met een missie om de buurt te versterken en mensen van diverse achtergronden samen te brengen, organiseert de BuurtborrelPLUS maandelijks een inspirerende activiteit, gekoppeld aan een heerlijke maaltijd.

Geleid door de gemeenschap en voor de gemeenschap, creëert de BuurtborrelPLUS een warme en gastvrije omgeving waarin buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten, verbinden en leren kennen. Hoewel de nadruk ligt op Holendrecht-Oost, zijn alle bewoners van Holendrecht van harte welkom. Bovendien staat de deur open voor degenen die zich thuis voelen. Een uitnodiging om de grenzen van de buurt te overstijgen en samen te bouwen aan een inclusieve en hechte gemeenschap.

De BuurtborrelPLUS belichaamt de kracht van verbinding en het belang van gedeelde ervaringen. Door middel van gezamenlijke activiteiten en maaltijden ontstaan er banden die verder reiken dan geografische grenzen, en wordt Holendrecht een plek waar iedereen zich thuis kan voelen.

Aanmelden
Delen:

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.