...

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

Bingo

Bingo is een echt familiespel, we spelen bingo het liefste met zoveel mogelijk mensen. Bingo kan dan ook gespeeld worden door jong en oud. De spelregels zijn simpel:

‘’Iedere speler heeft een eigen bingokaart. De bingo spelleider trekt een balletje uit de bingomolen waar een getal op staat en roept dit getal luid en duidelijk om. De spelers zoeken dit getal op hun bingokaart en markeren dit. De speler die als eerst een volle speelkaart heeft, wint één van de prijzen op de tafel.’’

Naast dat het spel leuk is om mooie prijzen te winnen, staat bingo garant voor gezelligheid en stiekem ook wat competitiviteit. Samen lachen, kletsen en strijden om prijzen, zal zorgen voor een gezellige avond vol vermaak.

Iedereen is welkom op de Bingo avonden. Kom dus gerust met de hele familie of met je vrienden en kennissen. Aanmelden is niet nodig. Vanaf 15:00 kan iedereen rustig binnen komen lopen en het gewenste aantal Bingokaarten kopen. Een bingokaart kost 1 euro. Hapjes en drankjes zijn inclusief.

Kom gezellig langs, aanmelden is niet nodig.

Delen:

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.