Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.

7 september Bijlmer Got Talent Academy

Welkom bij de Bijlmer Got Talent Academy in Community Center Mijehof! We nodigen jou uit om je creativiteit te laten bloeien en je talenten te ontdekken in een bruisende atmosfeer vol kunst en cultuur. Van 11:00 tot 20:00 uur zullen we verschillende workshops aanbieden, zodat je kunt experimenteren en jezelf kunt uitdrukken op het gebied van dans, zang, spoken word, produceren en nog veel meer.

Stap binnen in een wereld vol mogelijkheden, waar elk uur een nieuw avontuur wacht. Of je nu een doorgewinterde artiest bent of gewoon nieuwsgierig bent naar het ontdekken van je verborgen talenten, er is voor ieder wat wils!

11:00-13:00      Spoken word – Sydney Lowell

14:00-16:00      Zang/stage performance  – Sherefa Yorks

16:00-18:00      Mix & Mastering –  Jetfly

Laat je stem galmen tijdens een zangworkshop, laat je inspireren door krachtige woorden tijdens spoken word sessies, of ontdek de geheimen van muziekproductie. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden op je creatieve reis en je te helpen je vaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen.

Kom alleen, met vrienden of met familie en laat je verrassen door de diversiteit en het talent dat onze buurt te bieden heeft. Of je nu komt om te leren, te creëren of gewoon te genieten van de sfeer, de Bijlmer Got Talent Academy  belooft een dag vol inspiratie, verbinding en plezier te worden.

Dus zet je beste beentje voor, laat je stem horen en dans alsof niemand kijkt. De Bijlmer Got Talent Academy wacht op jou om je te verwelkomen in een wereld van kunst, cultuur en eindeloze mogelijkheden. Tot ziens bij Community Center Mijehof, waar talenten worden ontdekt en dromen werkelijkheid worden!

Aanmelden
Delen:

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en meer!

Door je aan te melden, blijf je regelmatig op de hoogte van nieuwe activiteiten en delen we andere waardevolle informatie omtrent onze Community Center.

Van 29 juli tot 2 september zijn wij gesloten.